Englishکسب و کار بین المللیکوچینگ
موضوعات داغ

وبینار هفته جهانی کوچینگ

اگر به استخدام در شرکت های خارجی و فعالیت در موسسات بین المللی فکر میکنید، به توصیه های این متخصصان حرفه ای توجه کنید.

فدراسیون بین‌المللی کوچینگ با هدف معرفی هر چه بهتر کوچینگ به جامعه جهانی، چهارم تا دهم ماه می را به عنوان هفته بین‌المللی کوچینگ نام‌گذاری کرده است. امسال نیز همچون سالهای گذشته برنامه‌های ویژه‌ای در این هفته در کشورهای مختلف برگزار می‌شود.

در بحران ناشی از ویروس کرونا، بیشتر مدیران دنیا با تهدید و چالش های عظیم در کسب وکار خود مواجه شدند. تصور تکرار این واقعه با تکنولوژیهای پیشرفته و ادعاهای بزرگ و تبلیغ آنها در فیلمهای هالیودی، باورنکردنی بود. برخی از این چالشهای شغلی که دوران شروع پساکرونا را شروع کرده است.

این موارد شامل: فروپاشی تقاضاهای مشتری، اصلاحات ناگهانی قانونی، قطع زنجیره تأمین، بیکاری، رکود اقتصادی رشد بی‌ثباتی کسب و کارها، تامین امنیت بهداشتی کارکنان و غیره. بسیاری از کسب و کارها بدلیل عدم زیرساخت، راه‌حلهای موردی برای آن جوابگو نیست. دوران پسا کرونا ساختار، تئوریها و استراتژیهای سازمانها را دگرگون خواهد کرد.

خانه کارآفرینی بین المللی در راستای مسئولیت اجتماعی خود، با دعوت از اساتید برجسته کوچینگ، اقدام به برنامه ریزی و برگزاری وبینار بین المللی کوچینگ نموده است.

لینک ثبت نام در وبینار (رایگان)

ورود به وبینار (میهمان)

آنچه در این مقاله خواهید یافت:

باشگاه حرفه ای ها

اگرچه مرجع بین‌المللی استانداردهای کوچینگ فدراسیون جهانی کوچینگ (International Coach Federation) است ولی در ایران نیز فعالیت های متعددی به مناسبت هفته کوچینگ برنامه ریزی میشود.

به عبارت دیگر تفاوتی ندارد که شما در چه کشور، شهر و منطقه‌ای زندگی می‌کنید. یا اینکه قبلا تجربه کوچینگ داشتید یا خیر؟ تاکنون از مشاوره‌های تخصصی استفاده کرده‌اید یا خیر؟ 

اگر به استخدام در شرکت های خارجی و کاریابی بین المللی فکر میکنید، به توصیه های این متخصصان حرفه ای که در هفته کوچینگ سخنرانی خواهند کرد توجه کنید.

ثبت نام در وبینار بین المللی کوچینگ

کوچینگ چیست؟

تعاریف زیادی از کوچینگ وجود دارد. وقتی از کوچینگ در صنعت صحبت میکنیم، تا حد زیادی درباره ی یک چیز سخن می گوییم. کوچینگ در صنعت یک ابزار قدرت مند برای به دست آوردن منافعی بادوام از طریق استخراج  پاسخ های روشن از یک شخص به وسیله پرسش گری است. این رویکرد، مفهومی است که در سایر عرصه های مدیریت و حتی توسعه فردی و سازمانی هم بر آن مهر تایید می گذاریم.

در کوچینگ ما با به کارگیری مدل و نمونه های مناسب و درخور به مراجعین کمک می کنیم تا محیطی را ایجاد کنند که در آن پرسشگری هوشمندانه و پاسخ دادن مسئولانه به سوالاتِ “چرا” و “چگونه” عادی و معمول است.

به عنوان مثال در مدل GROW میتواند یک کوچ را بر روی وضعیت حال متمرکز کند به نحوی که شخص مراجع به آینده مطلوب خودش گرایش پیدا کند. این قبیل مدل ها حتی میتواند برای کوچینگ یک گروه نیز بکار گیری شود. با به کارگیری این مدل ها افراد به نقطه ای می رسند که  درباره ی اینکه چطور عمل می کنند، چرا چیزی اتفاق افتاد؟ و چگونه می توان به جلو حرکت کرد، به صورت مرتب از خود سوال بپرسند؟

به عبارت دیگر کوچینگ  یک فرایند است که مراجع را قادر می سازد پایبندی به خود را تقویت کند تا در نتیجه منجر به بهبود شود. به همین دلیل است که یک مربی برای موفقیت در کار خود نیاز زیادی به دانش تخصصی مراجع ندارد. بلکه باید با درک فرایندها، سبک و تکنیک های مناسب برای رشد و توسعه و تغییر را در اختیار مراجع قرار دهد.

ویدیوهای هفته جهانی کوچینگ سال ۲۰۲۰ را اینجا ببینید

سخن آخر

مراجعین ما رفتار های ما به هنگام بحران را در آینده به یاد خواهند آورد. به عنوان مثال، افزایش قیمت در هنگام مواقع کمبود منابع، یا بی توجهی به مراجعین می تواند تأثیر زیادی در روابط با مراجعین داشته باشد.

ویروس کرونا تأثیرات بی سابقه‌ای بر جهان داشته است. مطمئن باشید بدترین وضع هنوز رخ نداده است. اگر قرار باشد کسب و کارها به حالت اولیه خود بازگردند امروز باید دست به کار شوند. این فرآیند مانند حلقه ای از زنجیره ارزش های انسانی اقتصادی و اجتماعی به بهبود شرایط ما و دیگران کمک می کند.

نمایش بیشتر

اصغر محمدی فاضل

دکتر علی اصغر محمدی فاضل، عضو فدراسیون جهانی کوچینگ (ICF) با درجه حرفه‌ای (PCC) است. دکتر فاضل بیش از 15 سال تجربه در ارائه مشاوره تخصصی، منتورینگ، کوچینگ، تسهیلگری و اجرایی در طیف وسیعی از موسسات عمومی، خصوصی و غیردولتی بین‌المللی در کشورهای مختلف را در رزومه حرفه‌ای خود دارد. اگرچه دکتر فاضل تجربه مدیریت و تدریس در دانشگاه‌های مختلف داخلی و خارجی را دارد اما بیشترین تمركز وی بر روی كوچینگ مسیر شغلی و بیزینس کوچینگ بوده تا ورود حرفه‌ای به بازارهای جهانی و عرصه‌های بین المللی را برای علاقه‌‌مندان تسهیل کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا