تجربه نگاریکوچینگ

ویدیو: راه‌اندازی کسب و کار کوچینگ و فرصت‌های ۲۰۲۲

همه آنچه در باره راه اندازی کسب و کار کوچینگ در سال 2022 باید بدانید.

اگر در حوزه کوچینگ، منتورینگ یا تسهیلگری در حال تحصیل هستید یا دوره آموزشی خود را تمام کرده‌اید و می‌خواهید از این مسیر درآمدزایی کنید، این ویدیو به شما کمک خواهد کرد تا چالش‌های حرفه‌ای این حوزه‌ را بشناسید و برطرف کنید. در این وبینار پنجشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ در خصوص راه اندازی کسب وکار کوچینگ ارائه شد، دکتر علی اصغر فاضل سخنران، خانم شیدا اسماعیلی منتور، خانم ریحانه بیسادی تسهیلگر و خانم مهسا حریری کارشناس مارکتینگ بودند. مطالب این مقاله به کوچ‌های حرفه‌ای کمک می‌کند تا در ارائه خدمات کوچینگ خود استراتژی بهتری داشته باشند.

لینک مستقیم ویدیو در آپارات

https://www.aparat.com/v/hcrnQ

کوچینگ چیست؟

لزومی ندارد که یک کوچ حرفه‌ای باشید، که بدانید کوچینگ، منتورینگ و مشاوره نیست. این را در اولین جلسات دوره‌های آموزش کوچینگ تدریس می‌کنند. اما اگر شما نتوانید تجربیات خود را به کار بگیرید، به زودی بیکار خواهید شد. و اگر نتوانید تجربیات خود را به دیگران ارائه کنید، به احتمال زیاد آن را با خود به سرای باقی خواهید برد. این چالش در باره تخصص کوچینگ و بیزینسِ کوچینگ هم وجود دارد.

چندی پیش در این باره یک نظرسنجی در لینکداین انجام دادم و پرسیدم: به نظر شما کوچینگ یک تخصص است یا بیزینس؟ کمتر از ده درصد پاسخ دادند که با کوچینگ آشنایی ندارند و اکثریت قابل توجه افراد، به تخصصی بودن کوچینگ اذعان دارند. حدود یک سوم نیز ظرفیت کسب درآمد از کوچینگ را قبول دارند.. برای مشاهده جزییات، این مطلب را ببینید:

کوچینگ یک تخصص است یا بیزینس؟

https://www.amfazel.com/کوچینگ-یک-تخصص-است-یا-یک-بیزینس؟

مخاطب را گیج نکنید

خودتان را هوشمندانه معرفی کنید. به جای تکرار معرفی خودتان، برای معرفی کوچینگ تلاش کنید. از ایجاد یک وبلاگ با مطالب مفید و کاربردی غافل نباشید. ایجاد یک پادکست در یک موضوع خاص، حضور در شبکه‌های اجتماعی و عضویت در انجمن‌های تخصصی را هم توصیه می‌کنم. تجربه شخصی من این است که پایدارترین راه ارتباط با مخاطب، نوشتن مقالات مفید در مورد موضوعاتی است که جامعه کوچینگ با آن‌ها روبرو است.

اینکه مرتب تاکید کنید که یک کوچ هستید مثل پزشکی است که دائما تاکید کند که متخصص «pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis» است! وقتی جامعه مخاطب نسبت به این تخصص هیچ شناختی ندارد، شما در گوشه عزلت خود تنها خواهید ماند. حتی اگر تخصص شما خیلی هم مورد نیاز جامعه باشد.

درباره pneumonoultramicroscopicsilicovolcanokoniosis بیشتر بدانید!

کوچینگ مشتری ندارد، یا شما؟

خودتان را در جایگاه یک مراجع بالقوه قرار دهید، و به خودتان گوش دهید که به مراجع خود چه می‌گویید: “من در یک حوزه خاص و ویژه تخصصی ندارم اما می توانم در هر موضوعی که با خودت به جلسات کوچینگ بیاوری همراهت باشم.”
به نظر شما این عبارات چقدر متقاعد کننده است؟ اگر شما به جای مراجع بودید، به همچنین فردی چقدر اعتماد می‌کردید؟ چقدر حاضر بودید پرداخت کنید؟

پاسخ این سوالات را برای خودتان داشته باشید:

  • حوزه تخصصی شما چیست؟
  • مزیت رقابتی شما چیست؟
  • صلاحیت شما چیست؟
  • ارزش افزوده شما چیست؟

بایدها و نبایدها

پیشنهاد میکنم در ارائه خدمات کوچینگ از این کارها پرهیز کنید:

  • بازی با تعرفه
  • افراط در جلسه رایگان
  • جلسه فروشی
  • تحمیل کالا و خدمات
  • گلاویز با رقبا

انجام این کارها را پیشنهاد میکنم:

  • گشاده دستی در انتشار دانش و تجربه
  • ایجاد یک منبع داده‌ها و چند درگاه انتشار
  • شناخت اکوسیستم
  • ارائه خدمات رایگان
  • یادگیری و رشد مداوم

فرصت‌های پیشِ رو

بدون تردید یک بیداری آگاهی در جهان وجود دارد و ما کوچ‌ها در برابر مراجعین یک مسئولیت بزرگ ایجاد میکند. ما باید مجموعه جدیدی از مهارتها و توانایی ها خود را توسعه دهیم. ناگفته نماند، ظهور ماشین ها، هوش مصنوعی، رباتیک و نظایر آن طبقاتی از افراد را حذف می‌کند.

در سال ۲۰۲۲ این فرصت‌ها قابل پیش‌بینی است:

  • رویکرد جدید ICF
  • بازگشت فرصت‌های حضوری
  • نیاز روزافزون جامعه جهانی به تسهیلگری
  • ترکیب کوچینگ با منتورینگ و مشاوره

برای اطلاعات بیشتر در این مورد به مقاله ترجمه شده خانم مهسا حریری درباره پیش بینی ر وند های کوچینگ در ۲۰۲۲ مراجعه فرمایید. فایل این ارائه را از بخش دانلود همین مقاله دریافت کنید.

دانلود رایگان فایل‌های ارائه شده

نمایش بیشتر

اصغر محمدی فاضل

دکتر علی اصغر محمدی فاضل، عضو فدراسیون جهانی کوچینگ (ICF) با درجه حرفه‌ای (PCC) است. دکتر فاضل بیش از 15 سال تجربه در ارائه مشاوره تخصصی، منتورینگ، کوچینگ، تسهیلگری و اجرایی در طیف وسیعی از موسسات عمومی، خصوصی و غیردولتی بین‌المللی در کشورهای مختلف را در رزومه حرفه‌ای خود دارد. اگرچه دکتر فاضل تجربه مدیریت و تدریس در دانشگاه‌های مختلف داخلی و خارجی را دارد اما بیشترین تمركز وی بر روی كوچینگ مسیر شغلی و بیزینس کوچینگ بوده تا ورود حرفه‌ای به بازارهای جهانی و عرصه‌های بین المللی را برای علاقه‌‌مندان تسهیل کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا